Duathlon

Vuonna 2017 Pohjoiskulman kyläyhdistys ei järjestä Duathlon-kilpailuja.

Vuoden 2016 Duathlon-kilpailut käytiin lauantaina 30. heinäkuuta. Kilpailun tulokset voi katsoa täältä.

Duathlon-kilpailut järjestetään vankalla kokemuksella - kyläyhdistys on järjestänyt Teräsmieskilpailuja Vihtjärvellä jo 1980-luvulta asti. Vuonna 2015 perinteiset uinti-pyöräily-juoksu -kilpailut jäivät historiaan, ja ne järjestettiin ensimmäistä kertaa kuivalla maalla Tanhuantuvan ympäristössä.

Uudessa sprinttikilpailussa juostaan, pyöräillään ja taas juostaan. Naisten ja miesten sarjoissa matkat ovat juoksu 4,5 km + pyöräily 20 km + juoksu 3 km. Alle 16-vuotiaiden sarjoissa sekä teräsvaarien ja -muorien sarjoissa molemmat juoksuosuudet ovat pituudeltaan 3 km.

Kilpailusarjoja on kuusi:
- Miehet
- Naiset
- Pojat alle 16 v.
- Tytöt alle 16 v.
- Teräsvaarit yli 50 v.
- Teräsmuorit yli 50 v.

Kilpailun osallistumismaksu on 30 €, alle 16-vuotiaiden sarjoissa 20 €. Maksu suoritetaan käteisellä kisapaikalla. Järjestelyjen helpottamiseksi toivomme alustavaa ilmoittautumista viikkoa ennen kilpailuja, viimeistään lauantaina 23. heinäkuuta. Kerro mukaan tulemisesta Kai Airistolle puh. 050 592 9060 tai sähköpostitse tanhuantupa@gmail.com.

Kilpailupäivänä osallistujien tulee ilmoittautua klo 9-11 välillä paikan päällä. Lähtö tapahtuu yhteislähtönä klo 12. Pyöräilykypärä on pakollinen.

Kisakeskuksena toimii Tanhuantupa (Kalannintie 354, Vehmaa). Naisille ja miehille on tarjolla varikot, joissa voi vaihtaa vaatteita, mutta suihkuja tai saunaa ei ole käytettävissä.

Sarjojen voittajat palkitaan, ja muut saavat osallistumisestaan kunniakirjan.

Paikalla on puffetti ja arpojen myyntiä.

Lisätietoja kyläyhdistyksen puheenjohtaja Kai Airistolta, 050 592 9060.